lørdag 1. november 2008

Kulturforskjell

Leser om Aisha på 13 som ble voldtatt. Hun ble derretter straffet for dette med steining med døden til følge.

Naturlig nok blir sikkert mange jævla forbanna over dette og ønsker de som gjorde dette død.
Men man må huske på de sinnsyke kulturforskjellene mellom f.eks Somalia og Norge.

I Somalia lever de etter koranen som ble skrevet av en fredfylt mann for 1500år siden. Siden den gang har koranen blitt omskrevet i 1000 talls varianter og derfor er det naturlig at den er blitt misforstått.

Det virker som Somalia har en helt egen versjon (delt med Iran) av denne boka, der de mener at det er lov å drepe kvinner som er utsatt for vold. Altså, hvem dreper en 13 åring i utgangspunktet?

Hva foregår opp i hodet til de som steiner?
Personlig så skulle jeg ønske det finness en knapp jeg kunne trykke på for å slette personer som får seg til å gjøre dette.

Men jeg må huske på at menneskene som står bak dette har vokst opp i voldlige miljøer med en korrupt regjering som driter i menneskes følelser.

Jeg er verken en fan eller fiende av muslimsk kultur, men dette viser bare hvor forskjellig tanke måter vi har.

En liten ting jeg kom på i slengen;
Muslimene driver agenda med at trua på koranen øker med 3% hvert år får å overbevise om at kristendommen er feil. De de unnlater å si er at kristendommen øker med 5% hvert år.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hva i helvete er det du prater om. Kulturforskjell!!!!! Det er pokker meg ta det samme muslimske rottepakket som holder på over alt. Hadde de hatt mulighet for å følge sharialovene i norge så hadde de pokker meg ta gjort det samme her. Nei la oss ta faenskapet ved roten så raskt som mulig og ikke fortsette med den grenseløse naiviteten i dette landet......

Anonym sa...

Religion er roten til alt vondt. Folk over hele verden burde få en lekse i humanitet!

Anonym sa...

Død over alle muslimer

Anonym sa...

Det gleder hjertet mitt å høre at noen faktisk takler å ta inn over seg antropologiske prinsipper, hvor den sorte mand er underlegen den hvide, og at man derav ikke kan forvente at man ser likt på ting.

En stor takk til deg for at du er så opplyst at du skjønner dette.

Anonym sa...

Det finnes mange tilfeller der ulike kulturer ikke akkurat utmerker seg.

Teknisk sett voldtok de tre mennene ET BARN på 13 år, og og ugjerningspersone blir beskyttet av av sine egne. Det er egentlig uhørt "rettspraksis", men det forteller meget om de uskrevne holdningene i det somaliske milijøet.

Somalia er tydeligvis et hyggelig ferieland, der menneskeverdet settes svært høyt. Vi burde applaudere en slik "rettspraksis" der man ustraffet kan drepe & ødelegge vitnet/bevismatrialet i straffesak.

Når toleransen til den enklete blir testet nok ganger, blir det vanskelig å lyve om hva man egentlig mener...

Ønsker Somalia lykke til, da dette yndefulle landet forlengst er ødelagt av islam og maktgale fanatikere.

Måtte Allah la det regne død og fordervelse over de svina...

Frittland sa...

Somalia har ikke mange psykopater lengre iallefall.

De er kommet til Norge for lengs.

Anonym sa...

HEi Raiser og Nazister, forsett kampen. Dere ferdige. Dra til helvete

Runar sa...

Haha. Vet du i det hele tatt hva rasist og nazist betyr?

Uansett hva så er iallefall jeg ingen av delene. Har selv mørkhudede venner.

Her er vi ikke sinte på fargen, men på måten.

Anonym sa...

I Norge er vi demokratiske i tanke på oppførsel, levemåte og kultur. Samtidig som vi er tradisjonelle. Vi er et forholdsvis ungt land, med få mennesker. Allikevel har vi klart å bli et av verdens rikeste land. Vi er regnet for å være demokratiske, fornuftige mennesker. Vi har utnyttet ressursene vi har til vårt eget og andres gode. Vi bidrar årlig med milliarder til andre land som ikke ville ha løftet en finger for å hjelpe norge om vi noen gang skulle trenge det. Jeg blir forbanna av å tenke på alle pengene vi siden 60-tallet har gitt til diverse u-land når man ser hva de gjør med det de får. Kanskje havner pengene i feil hender, men etter 50 år med store pengesendinger burde vi få noe annet enn asylsøknader tilbake.

Vi lever, du vil kanskje si desverre i en egosentrisk verden hvor realitetene av økonomiske/humanitære/klimatiske krisene blir virkeligere for hver dag. Det er klart; Vi må jobbe sammen for kloden vår, vi må hjelpe/utvikle land. Men hvorfor redde de som ikke vil reddes? Hvorfor bruke ressurser der de ødelegges? Og hvorfor prøve å integrere noen som ikke vil bli inegreret? Har vi ingen nasjonalistisk stolthet igjen?

Tiden går fort, altfor fort, vi rekker faktisk ikke redde alle. Dette virker det som en del av de nordiske landene virkelig ikke har forstått.

Hvem er det som kommer til Norge? Er det de fattige barna vi ser utsultet på tv? Er det de som er fanget i nød?
Nei- Det er de rikeste og de med kontakter som kommer seg til norge. De har kanskje ikke vokst opp med grais skole, hus og bil, men skal de kategoriserers som krise-rammede, ja da er jammen halve usa det og.

Vi har en høy levestandard i Norge. Vi har høy utdannelse, er kulturerte og målbevisste.
Allikevel virker det som det er null kontroll over hvilke mennesker vi tar inn i dette landet. Med en gang noen setter krav til innvandrerne er man rasist. Hva med oss Nordmenn da? Kan vi bare flytte hvor som helst uten mål og mening? NEI!
Ta f eks et av normenns favorittreisemål thailand. En norsk person kan ikke få opphold på grunnlag av jobb dersom han tar fra en thailender jobben. Altså får du ikke jobben om en thai også har søkt, selv om han har null erfaring. Men her i Norge tvinges nesten arbeidsgivere til å ansette innvandrere uten relevent bakgrunn, utdannelse, eller interesse for yrket. Koste hva det koste vil skal de integreres og greit er det. Men da må vi slutte å ta inn sosialklientene og heller velge de som vil bo her, vil være norsk, vil bidra til det norke samfunnet, vil integreres, eller allerede sitter inne med kunnskap og bidrag som kan fremme norge som nasjon!

Anonym sa...

Har møtt mange allrigthe muslimer fra mange forskjellige land gjennom jobben, men har tilgode å møte 1 Somalier som ikke er løgnaktig, kriminell og som respekterer norske kvinner.

Mennene er dritsekker som behandler kvinnene sine som slaver mens de ikke er interessert i å gjøre annet en kjeltringstreker og så gå i sine trosamfunnene sine for "å vaske hendene sine".

Anonym sa...

Egentlig litt morsomt å se at reaksjonen på at en ung jete ble drept på barbarisk vis, er at man bør drepe alle somaliere/muslimer på tilsvarende barbarisk vis. Jeg kan ikke annet enn å føle det samme. I hvert fall mot somaliske menn. Somaliske kvinner er jo vakre, få dem opp til oss og jevn Somalia med jorden og lag parkeringsplass eller turistparadis der nede.

Anonym sa...

Knivstikking av 5 hvite norske kvinner på tirsdag og nå dette hjerteskjærende fra Somalia. Er de somaliske menn, ved sine fulle fem? Så nå lurer jeg på hva somaliere gjør i Norge? Vi er ikke et passende land for dere! Vi har ingenting til felles verken religion, verdisett eller en generell oppfatning av hva som er rett og galt. For eksempel hos oss er det greit å tegne profeten deres som enn turbankledd terrorist! Det berører ikke vårt verdigrunnlag og for mange av oss er knekkende likegyldig hva dere gjør på fritiden deres, om dere har rumpa i været 5 ganger daglig eller ei. Det bryr vi ikke oss en døyt om så lenge dere gjør det privat. Eller hvorfor skal vi bli belemret med vite noe om halal/haram eller sharia? Det er privat religiøs tenkning som ingen andre bør lære om eller låne et øre til. Dere kan ikke forvente at vi skal ta hensyn til fastemåneden deres. Det får dere ordne opp med på kammerset! Eller ta hensyn til hva som sømmer seg for kvinnene innen religionen deres. Er det ikke galt å drepe uskyldige mennesker? Det er det i hvert fall etter norsk lov. Hvordan kan dere i Allahs navn drepe en 13 år gammel pike som i tillegg etter sigende ble voldtatt av deres egne kjekke muslimske somaliske menn? Her i Norge så strider det mot de fleste av oss vanlige ukristelige, kristelige (og for dere kof0r`s )meninger og verdigrunnlag. Er det rart at vi som er inkorporert i en vestlig tenkning synes at dere ikke passer inn her i Norge?.... med en så markert ulikhet om hva vi synes er rett og galt å gjøre mot kvinner og barn så synes jeg at 90% av somaliske menn skal sette seg på flyet til Mogadishu, helst i dag hvis det er praktisk mulig!
hilsen B M

Anonym sa...

Dette beviser bare at denne nationen og dette folkeslaget er forbi hjelp og bedring. Ikke bare skjer dette der, men det er påfallende mange situasjoner med somaliere her hjemme også de siste årene. Senest forrige uke. Rart at folk fra naboland kan oppføre seg, men da altså ikke Somaliere. Er kulturforskjellen mellom nabonationer så stor?? Er vi veldig forskjellige fra svensker og dansker?? Har jobbet ute og med programmer for integrering, men kan på 16 år si at jeg har enda ikke møtt en eneste Somalier som er i det minste takknemlig for sjansen de har fått her, eller som viser vilje til å intigrere seg eller idet minste prøve å være lovlydige. Da forsvinner jo hele våres hjelpegrunnlag, for det må jo finnes et snev av vilje der?? Burde vi ikke her kutte tapet, og se det som en tapt sak?? Hvis noen ikke viser evne eller vilje til forbedring burde man vel bare si takk og farvel??

Anonym sa...

...voldtektsmenn i norge blir også ofte beskyttet av sine egne...3 av 5 voldteksmenn blir ikke straffet-sjekk selv.

at "alle muslimer "skal drepes-må være noe av det teiteste jeg noensinne har lest!ærlig talt--drittsekker er drittsekker uansett farge!
og det er ikke alle somaliere som er kvinnehatende,barnepulende onde svin--flertallet er faktisk normale mennesker,fratatt ting vi tar for gitt -grunnet dette mindretallet av syke våpenelskende
MILITÆRE RELIGIØSE FANATIKERE(mc.cain&palin anyone?)
...det er alltid slik:de som roper høyest blir hørt--og i dette landet,og mange andre,er det de med våpen som høres.

Anonym sa...

subhannallah!!
Pass munnen deres folkens!!selv om dere nekter å tru på allah så beter det ikke at han ikke kan se dere eller han kan ikke ta dere...Den dagen dere dør,,vis dere ikke blir muslimer da...så kommer dere til å angre dette her dere sier idag..det lover jeg dere! Koranen er ingen bok,,koranen er guds ord..subhannallah!!jeg kan ikke tru at folk kan si det??..idag lever du imårra er du kansje dø..du vet ikke om du lever om et sek,min,time,dag,måned,år??PASS MUNNEN JENTER OG GUTTER!!Livet er ikke evig...dere kommer til å angre dette dere kommer til å angre dette det lover jeg!! ALLH ser dere,,,Allah har skapt dere Allah kommer til å ta livet av dere...Ikke gløm at idag er det en person som dør imårra er det du kansje du kommer til å ligge inn i et kiste helt alene og da kommmer to engler og stiller spørismål eller la meg minne dere om at dere kan aldri betså den prøven på grunn av at dere vil ikke få skjangsen til å bli stilt fordi dere nektet å tru på allah den dagen du levde!!Subhannallah jeg er glad får at jeg er muslim TAKK ALLH min herre!<3 Husk mine ord..en dag vil du angre dette!