fredag 9. juli 2010

Finn en øy!

I det siste har vi blitt overrumplet med stadige overtred av våre nye "landsmenn".
Greit nok, mye av innvandringen har store fordeler, men når vår regjering tar inn psykopater i stort tall UTEN å følge disse opp kan det kun gå galt.

Først disse som brant ned Asylmottaket - Hvem i HELVETE brenner ned huset dems pga maten? Hadde denne kulturen vært gjeldene hos Ola Nordmann ville forsikringen på hus vært en del høyere.

Nå terroristene - Ingen etniske Nordmenn. Hva i huleste skulle det være godt for å lage noen bomber?

Men sånn går det vel når normene i gjeldende land er slik at broren kan gifte seg med søsteren.

Vi i Norge har så mange øyer - hvorfor ikke finne en øy som vi kan plassere alle psykopatene, terroristene, kjeltringene på? Så kan disse fikse seg selv med minimale kostnader.
Så lærer de seg iallefall at et samfunn ikke fungerer med deres tankemåte.

Relaterte artikler:
VG

12 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for en god bloggpost!

Vi har sannelig bruk for en øy. Og vi har minst to stykker utenfor fastlands-Norge.

I Norge tar vi inn innvandrere i en forrykende fart, til tross for at Ola Nordmann ikke ønsker det.

Men politikerne gir vel blaffen i hva Ola Nordmann mener.

Så lenge de får skryt for noen av Europas mest åpne grenser, så er de fornøyd.

I Norge har antallet innvandrere DOBLET seg siden de rødgrønne overtok. DOBLING på ti år.

Det er IKKE bærekraftig, men de viser ingen tegn til å snu.

Nå etter den såkalte "strenge men rettferdige" innvandringspolitikken ble innført er Norge fortsatt på toppen i konkurransen om Europas mest åpne grenser.

Vi tar ikke inn 5% mer enn Danmark. Eller 50% mer. Vi tar inn 500% mer!

Dette er ETTER justeringene til Jens & Co. Jeg støtter de rødgrønne i mye annet, men i dette spørsmålet føler jeg meg forrådt!

Før valget kom de med løftet om innstramminger, og etter valget brøt de løftet.

Etter at vi har fått ned antallet asylsøknader til 27.000 i året (nylig). Så slipper vi inn allikevel 970% mer enn andre land i gjenomsnittslandet i Europa, justert for folketall.

Innen 2050 - i min levetid - vil antallet nordmenn være litt over 6 av 10. Det er SSB sine egne tall.

Jeg vil ikke ha det slik. Det vil heller ikke flertallet av Norge.

Jeg mener for all del at vi bør ta vare på de innvandrerne som er her. Men vi KAN IKKE fortsette å ta de inn i det forrykende tempoet vi gjør nå.

De rødgrønne viser ingen tegn til å snu. Og Høyre er omtrent like radikal i innvandringsspørsmål.

Velgerne er det ikke.

Selv på tendensiøse meningsmålinger fra SSB svarer over halvparten at de IKKE ønsker dagens innvandringspolitikk.

Anonym sa...

Muslimer. Der ligger HELE problemet. Vi kan og skal ikke holde oss med hatzombiene, som muslimer er åpenlyst eller diskret. De er faktisk forpliktet til det.

Anonym sa...

Helt enig! SV og resten av regjeringen liker å vise resten av verden at vi hjelper alle - men fakta viser det at 1 av 3 forbrytelser i Norge blir begått av våre nye landsmenn. Litt rart å tenke på at de kun står for 1 av 10 i befolkningen.

Noe må gjøres.

Jeg stemmer for innvandingstopp i 1 år for å se om situasjonen bedrer seg.

Jeg husker når jeg var barn, da kunne jeg leke ute - gå til en venn som bodde 3 km unda. Idag våger jeg ikke å la barna mine gå lengre en 100 m alene i frykt.

Anonym sa...

Det norske samfunn takler ikke mer enn ca 10 % av den totale befolkningen om disse innehar en annen kulturbakgrunn og verdiforståelse enn vår egen. Der bør grensen settes (og da tidligere med tanke på at disse formerer seg som gress).

Det bør også bli slutt snarest på familiegjenforening. Er du førstegenerasjon så får du enkelt og greit ikke ta med deg noen inn til norge fra slike uland.

Det er også slik at man må begynne å innse at man ikke kan gi de samme rettigheter til alle. Innskrenk derfor muligheten for statsborgerskap, fjern diverse støtteordninger med mer.

Anonym sa...

Hele den ubrukelige norske regjeringen med Storberget i spissen burde tiltales for landsskadelig virksomhet.
Vet de i det hele tatt hva de driver med?? Kun når forssvarsløse skal sendes ut, ofte av uforklarlige årsaker spiller de med musklene. Hvorfor sitter f.eks Krekar ikke bak lås og slå inntil han skal ut? Hvorfor blir kriminelle asylsøkere ikke kastet på dør uten flere dikkedarer, hvis norsk lov er til hinder for dette så bør loven lages om i en hel..... fart.

Anonym sa...

the stone merchant prophecy

Anonym sa...

Si det heller rett ut! Finn en øy for muslimer, og alle andre bruninger/mørkhudede som nordmenn flest ser ut til å ha særdeles lite til overs for.

Å diskriminere alle andre hederlige innflyttere fra andre land/verdensdeler er det desidert mest idiotiske trekket i den norske innvandringsdebatten.

Innse det, innvandrere kommer ikke bare fra Midtøsten og Somalia.

Frittland sa...

Nei, selfølgelig ikke! Som nevnt i bloggposten er det terrorister, kjeltringer og psykopater. Innvandring kommer også fra Sverige, England, Danmark osv. De fleste kommer i ærlige forhold! Men så har vi igjen de som robber og stjeler som tjuvradder. Disse skulle blitt plassert på en øde øy!

Unknown sa...

Godt sagt! Takk til VG som klarte å presentere en flott huskeliste over gode terror mål for de som planlegger den slags aktiviteter i fremtiden. Skal man gjøre noe kriminelt her i Norge, er media den så absolutt beste inspirasjonene og brainstormingen man kan få.

Anonym sa...

Kanskje er det denne holdningen overfor minoriteter i Norge som fostrer ekstremisme? Når vi bruker alle anledninger for å forsøke å overbevise andre at de ikke er noe annet enn kjeltringer og mordere så kan ikke dette bli noen bombe *s*

venstremikkel sa...

Klikk klakk hørtes fra den våte brosteinen i Munchen fra paraplyen til Statsminister Chamberlain som han støttet seg på den våte høstdagen da han undertegnet en avtale med Adolf Hitler. Peace in our time, det vite ubetydelige arket, den liberale feige holdning om å ikke konfrontere ondskapen selv førte til den mest ødeleggende krig i Europas historie. Dette peace in our time vrøvlet høres i dag som et ekko fra de supertolerante i dagens samfunn som er redde for konfrontasjon. Disse venstreradikale og politisk korekte feigingene velvillig kaster alle prinsipper på bålet i redsel for å kunne støte noen, blir oppfattet som rasister eller intollerante.

Onsdakspen må lukes ut mens den er liten og svak og røskes opp med røttene. Nurenbergprosessen skulle vært kjørt mot alle diktaturer og og regimer som faller. Det skulle vært gjort et oppgjør med kommunismen i Russland, tidligere DDR og alle andre land der alle ledere og nøkkelpersoner som har bidrat til det umeneskelge system stilles for retten. Diktatur etter diktatur, regime etter regime må stilles for retten av sine egne og dømmes.

Colum Murphys var foreleser for meg i Lausenna i internasjoanl lov, og han er i dag president for Geneva School of Diplomacy. Han har skrevet boken Aza beast som er verd å lese. Han var spesialutsending for FN under krigen på Balkan og en av dem som burde fått æren for at krigen sluttet. Det skjedde da han gjorde det ingen andre hadde turt å gjøre i fire år. Han beordret bombingen av alle stillingene rundt Sarajevo med NATOS størtst tyngde, dette gjorde han mot ordre. Det vil si han bestemte seg for å bekjempe ondskap med rå vold, noe som fungerte. Hadde NATO gjort dette fire år tidligere hadde ti tusenvis av liv vært spart. Vi kan ikke fortsette den Chamberlainske doktrine.

Richard Hode sa...

Akkurat som før krigen kan Europa ikke forstå realiteten av et totalitært diktatur til det har tatt over. Dette problemet synes å være en europeisk gjenganger. Den siste gangen dette skjedde var det heldigvis et mektig land som frivillig ofret sine borgere for å redde Europa, nemlig USA. Uten dem hätten wir jetzt auf Deutsch geschrieben.

Det er interessant å spekulere på grunnene til at de europeiske elitene og intelligentsiaen ikke foreså hva som ville skje med ubegrenset muslimsk innvandring. Vestens folk har forlatt religion, og dette er en naturlig utvikling. Men i vår narsissisme trodde vi at alle andre ville følge oss så snart de så at jo mindre religion, desto mer frihet og, i konsekvens, rikdom og velvære for samfunnet. Særlig sosialistene falt i fella for de kan ikke forestille seg at religion, stikk i strid med all logikk og fornuft, virkelig er viktigere for mange mennesker i verden enn å ha nok å spise. Jeg er enig - det er ikke lett å forstå, men sånn er det i virkeligheten.

Så hva må gjøres for å verne den europeiske tradisjonen? Må vi drepe alle muslimer i Europa som nazistene drepte jødene? Skal vi trekke alle muslimer opp ved roten, også de som er sekulære og som har kastet av seg religionen sin, akkurat som vi ville? Hvordan kan vi trekke islams gifttenner?

Ved å slå ned på de religiøse institusjonene. Forby burka, forby bygg av moskeer, forby at imamer blir innført. Pågrip alle som preker islam. Imamer forherliger sin religion på bekostning av andres og sår splid, og derfor bør de forbys. Uten imamer og andre agitatører som tviholder på sine middelalderske skikker er det et håp at de menige muslimene vil assimilere seg i den alminnelige kulturen. Privat "gudsdyrkelse" må IKKE forbys, det vil svekkes av seg selv. Det eneste som gjenstår av det som engang var en aggressiv og krigersk kristendom er julesanger, og den samme prosessen må undergås av muslimene i vesten. Heldigvis for dem har vi erfaring på området.