mandag 29. desember 2008

Stakkars terrorister!

Nå drar jeg kanskje dette litt langt, men la oss sette dette litt i perspektiv;
Mexico vil ikke annerkjenne USA. Mexico skyter raketter mot USA.
Hva hadde skjedd da? Jo, de hadde sluppet en atombombe over Mexico.

Hvorfor syns alle at Israel er en ond makt når de svarer med samme mynt?


Hvor mange land har selvmordsbombere som ikke er kjent for terrorister?

Hvem av partene har skadet mest sivile liv? Selvsagt er det Hamas! De driter i om det er militære eller sivile.
Israel prøver i det minste å treffe fiendlige baser.

Hvilket av partene vil annerkjenne hvem? Det jeg vet er at Palestina ikke vil annerkjenne Israel.

Nå er jeg dritt lei av SV og alle de andre idiotene i dette landet som syns så synd på Palestina. Det som må til nå er et kjapt og effektivt angrep på Palestina for å utrydde Hamas.

Media:
VG
Dagbladet

VG 30/12
Dagbladet 30/12

31 kommentarer:

Anonym sa...

Folk er så utrolig idiotiske. SV er helt på trynet som vanligt, faen hjelper det å angripe israelske ambasaden? løser det problemene? nei, jævla idiot SV`ere

Anonym sa...

Bra bloggpost!

Anonym sa...

Husk på at det hele handler også om okkupasjon, ikke bare annerkjennelse..

Anonym sa...

Sinnsykt bra skrevet!! kunne ikke vært mer enig!

Anonym sa...

Idiot. Kanskje du skal lese litt historie før du åpner kjeften?

Israel er en besettelsesmakt. Du syes kanskje de norske frihetskjempere under 2. verdenskrig også var terrorister? Eller at Norge dengang bare skulle teppebombes?

Anonym sa...

Og på toppen av det hele begynner de å "krige" i Oslo`s gater !!
Send de hjem på en flåte hvis de skal ødelegge og bråke - Banditter !

kursdeltaker sa...

Uffameg. Elendig sammenligning. Dårlig skrevet. Det ikke sv'ere som kastet stein og raketter, men sinte ungdom fra midtøsten (hovedsakelig såvidt jeg kunne se). Blitz stod bak og trommet på trommer.

Ibsen: Norge er et fritt land, befolket av ufrie mennesker.

skjerpings

Anonym sa...

Idiot, lær deg mer om historien.

Israel fra tok landet fra palestinerne!

Anonym sa...

du er jo tydligvis helt bakerst i kåen over opplyste mennesker! 1. isarel fikk landet etter krigen. og har jo prøvd så lenge jeg kan huske å ta mer land. 2. usa(litt vesten) har gitt de våpen og makt, som de nå bruker full ut på et folk som har vært avstengt fra forsyninger i over 15 år.
men det er jo bare å lese alt fra bibelen til nyere historie, for å se åssen rase jødene er. de har alltid trodd at de er større mennesker enn andre. og at de er nærmest guds makt/rike. jeg mener heller kjøp inn mer rakketer til palestinia og så får de sjøl se om de virkelig er nærmere gud eller ikke. det samme gjelder de kristene idiotene som støtter jødene her i landet.

Anonym sa...

Israel har okkupert Palestina siden 1948. Israel fører en militær og politisk blokkade av Palestina, noe som har ført til en humanitær krise. Og når du beskriver dem som terrorister, tenk på at de ikke gjør noe annet enn det de norske motstandsheltene gjorde under andre vedenskrig. Israelske terrororganisasjoner drev ut britene på 1920-tallet, og etter det angrep de umiddelbart Palestina. Du skriver at israelerne i det minste prøver å treffe militære mål. Hva vet vel du om det? Hvordan kan du si at hamas er 'verre' enn Israel? Det er ingen vinnere i denne konflikten, men Israel kan stoppe den ved å avslutte blokkaden og trekke tilbake all militær tilstedeværelse i Palestina,

Anonym sa...

de er noen tapere alle sammen.... det har ingenting med rettferd å gjøre... det har ingenting med hvem som eier hva.... De er bare ute etter å bruke våpnene den westlige verden lager, og selger til dem...

Anonym sa...

slipp en "sopp" der nede og start på nytt...

Anonym sa...

Så mange uvitende mennesker.

1. Israel "tok" ikke landet fra palestinerene. De fikk det av FN.

2. Palestinerene kan avslutte dette hvis de slutter å sende raketter mot uskyldige israelsk skolebarn, sykehus og andre uskyldige mennesker.

3. Palestinerne kan oppnå det samme som Israel hvis de slutter å bruke pengene på våpen, sprengstoff og annet dritt.

4. Palestinerne har alle muligheter, men vil helst følge sin ideologi om å utslette Israel.

Antar at de fleste vet at roten til alt ondt ligger hos Hamas.
Og påstanden om at israelere tror de er større mennesker - feil. De vet at de er truet av land og folk som helst ser dem forsvinne for evig tid. De uttalelsene enkelte kommer med her ligner på det som skjedde i 1940 - 1945.

Anonym sa...

vil bare legg ved denne linken. sier det meste....

http://www.dagbladet.no/2008/12/04/nyheter/hebron/bosettere/palestina/utenriks/3924259/

Anonym sa...

Til "Snorre". Israel har ikke okkupert noe som helst fra 1948. De fikk en del av landområdet og araberne fikk en annen - Jordan. Det har aldri vært noe land med navnet Palestins. Det var et mandatområde som britene hadde. Der bodde både jøder og arabere. Som vi tydelig kan se, er det ikke mulig for jøder å leve i et land kontrollert av arabere. (Det motsatte går fint...) Derfor fikk de hvert sitt land. Noe som ikke var ideelt for alle, men den eneste løsningen.

Araberne angrep straks Israel, og har gjort det siden. De er noen bastarder som ikke er interessert i fred i det hele tatt. Hvis de hadde slått seg til ro i 1948, hadde de hatt det rimelig bra, men de har fått det dårligere for hver gang de har angrepet Israel. Så det er igrunnen ganske fortjent slik de har det nå.

Anonym sa...

linken fungerte ikke, men søk i dagbladet på dette artikkel nr: 3924259


og til dere som sier at jødene er "hygglige"... les litt mer, de er fanatiske og deres tilhengere/venner er fanatiske. sjekk hvilke tro samfund i Norge som støtter de. kun fanatiske kristne, med mer penger bak i det mørkeste, enn hjerne i toppen!!! ps.godt nytt år

solioslo sa...

Du siste mann der.. du er virkelig helt på tur.. Araberne fikk et annet land som het Jordan.. det har aldri vært noe Palestina.. hva med å sjekke historie boken eller bare åpne Bibelen.. De bodde i Palestina.. Derimot har det aldri vært noe land som heter Israel.. hmmm Kansje noe å tenke på..

Anonym sa...

helt enig med bloggen din...

jeg fikk forresten ikke mer sympati for palestinerne i dag, så dem passere forbi spikersuppa sinna som bare det=)...

Synes holdningen norge har fått til israel er forferdelig... "jævla jøde" er vanlig kallenavn etc.. husker vi hadde et foredrag på skolen, av en israeler, han ble verbalt angrepet av en del arabere og ble rett og slett sjokkert over hvordan de kan snakke til en besøkende.
Dette er jeg helt enig med han i, det var fælt... De ser ned på isralittene generelt og anser dem mindreverdige...

Jeg synes det er synd på de sivile som blir skadet, men det er klart at de setter de sivile forran så de kan dø først for å motta mer sympati..

Beklager palestinere,men jeg klarer ikke få noe sympati for deres holdninger, heller ikke klarer jeg å føle for de muslimene som støtter dem bare fordi de er muslimer og selvfølgelig må stå samlet mot det ikke-muslimske landet israel.

Samme som dere ofte står samlet mot det ikke-muslimske landet norge...

Blir litt sånn.. hmm... "hvis du ikke er muslim, er du fritt villt" spør du meg.. sånn er ihvertfall holdningen fra muslimske menn mot ikke-muslimske kvinner, null respekt...

dette gjelder selvfølgelig ikke alle, jeg har mange muslimske venner, men jeg snakker om den generelle holdningen... it seems it's just getting worse..

Anonym sa...

Hei Snorre.

"Israel har okkupert Palestina siden 1948."
Nei. Israel er en internasjonalt anerkjent stat, også av Norge, og kun en liten del av den planlagte palestinske staten (avvist av araberne) ble israelsk i løpet av 1948-krigen. Gaza ble okkupert av Egypt og Vestbredden av Jordan, frem til 1967.

"Og når du beskriver dem som terrorister, tenk på at de ikke gjør noe annet enn det de norske motstandsheltene gjorde under andre vedenskrig."
Dette er en blodfornærmelse mot alle norske motstandsfolk og jeg håper Snorre skammer seg når han blir litt eldre enn 16 år og skjønner dette. Frem til da kan han jo ramse opp norske aksjoner som hadde sivile tap som mål - f.eks. selvmordsbombinger av restauranter, uprovoserte knivangrep mot tilfeldige på bussholdeplasser, planting av eksplosiver ved sivile samlingspunkter, knivangrep på barnehagebarn, snikskyting av sivile, etcetera.

"Israelske terrororganisasjoner drev ut britene på 1920-tallet, og etter det angrep de umiddelbart Palestina."
Sionistiske borgerverngrupper ble først dannet etter stadige arabiske angrep og 1920-massakren. Men: Sionistisk geriljakrigføring og terror ble forøvrig ikke påbegynt før etter den arabiske massakren av jøder i 1929. Britene ble angrepet av både jødiske og arabiske nasjonalister, og trakk seg ut av koloniene (i tidens ånd) og overlot konflikten til FN.

"Du skriver at israelerne i det minste prøver å treffe militære mål. Hva vet vel du om det? Hvordan kan du si at hamas er 'verre' enn Israel? Det er ingen vinnere i denne konflikten, men Israel kan stoppe den ved å avslutte blokkaden og trekke tilbake all militær tilstedeværelse i Palestina."
Jeg vet at da jeg var 16 år var jeg også idealist og trodde at religiøse fundamentalister - Hamas, PIJ, Hezbollah eller Gush Emunim - kunne kompromitteres uten makt. Men det går ikke. Et stikkord kan være skillet mellom sivile tap som konsekvens av, eller som målsetning for, voldsbruk.


Geir er forøvrig bare et trist, jødehatende troll som bør ignoreres.

Anonym sa...

Helt enig med deg. Enig i det du skriver og jeg er glad for at det finnes noen her i Norge som støtter Israel. Hvis nordmenn absolutt synds så synd på palestinerne, generelt sett, hvorfor kan sistnevnte ikke komme til Norge og bo her? Det er jo nok av plass her i motsetning til i Israel...

Anonym sa...

Idiot. Kanskje du skal lese litt historie før du åpner kjeften?

Israel er en besettelsesmakt. Du syes kanskje de norske frihetskjempere under 2. verdenskrig også var terrorister? Eller at Norge dengang bare skulle teppebombes

Hallo, du burde iallefall lese historie. motstandskjemperne i Norge fyrte ikke av raketter mot sivile, de rettet seg mot militære mål.

Kanskje palestinerne også kunne prøvd litt megling mot egypt og få åpnet grensen der og få inn medisin og diverse fra det landet, men nei, de skal bare krige mot Israel de.

Anonym sa...

til anonym nederst her... synes det er nok palestinere og de som totalt elsker dem her jeg.. er du ikke egentlig litt enig?

Anonym sa...

Ikke engang her i Norge kan disse "terrorist sympatisørene" demonstre uten å ty til vold. Trist med sivile tap selvfølgelig, men kan ikke unngås når "fienden" bruker dem som skjold. Hvordan skal en sympatisere med palestinerne når en vet at de vil utrydde alle jøder..?

Anonym sa...

TIl "Solveig". I Bibelen er Palestina et navn på en romersk provins, ikke et land. Og under britene bestod området Palestine av Israel, Jordan og deler av Syria og Egypt. Det ble delt i 1948. Ergo blir det feil å kalle folk for palestinere. De er ikke annet enn arabere. Gaza hørte til Egypt og Vestbredden til Jordan. Men jeg hører ikke så mye om at de vil ha det tilbake. (Kanskje fordi palestinerne er over snittet plagsomme og voldelige...)

Når det gjelder Israel så har det navnet vært brukt i 3000 år, så helt nytt er det ikke. Uansett så ble det et land i 1948, om man liker det eller ikke. Nabolandene liker det ikke, og angriper så ofte de tør. Men heldigvis taper de konstant.

Ellers så ble Syria dannet i 1946, Egypt i 1922, Jordan i 1946, og Libanon i 1941. Så de andre landene er vel heller ikke så gamle... Men det gjelder visst helt egne regler for Israel. Det finnes ingen rasjonelle grunner for det, bare et mystisk jødehat.

Anonym sa...

Kast ut folk som bråker i landet vårt. Å komme til fredlige Norge og bråke og kaste stein?

Hva i helsinken er det vi tilater.

Kast dem ut. Hvorfor drar de heller ikke hjem til sitt land og er med på å skape ro og fred i sitt eget land?

Rita

Anonym sa...

Nå fikk kommunist svina og blitz
(alle vet at dere er hyklere)
julepresangen de sikla etter.
Israelsk angrep på palestina.
Et stort "YESSSSS" kunne høres fra rotte reirene til blitz og kommunist svina.
Nå sitter hyklerne i narkorus
og er så opphissa at de sikkert puler med stikkontaktene. De Sikler og slever i opphisselse for nå kan de ENDELIG masjere i gatene og knuse trynet på folk og plyndre biler og butikker. Rød ungdom, SV, Blitz. Fy faen for noen motbydelige rasshøl disse svina er.
Israel og palestina er igrunnen ikke noe bedre, de hisser til krig og sprer hat og ødleggelse.
Egentlig burde kommunist svina og blitz elske Israel. Israel genererer det kommunist svina og blitz elsker over alt på denne jord OG DET ER HAT mot alle ikke-voldlige, fredlige, hardtarbeidene og ærlige mennesker.
Hvorfor kan ikke svina bare dra ned til palestina og sloss mot israel istenfor å angripe uskyldige mennesker i Norge.
Men det tør dem ikke. De er tross alt rotter som trives best med å parre seg med andre rotter.
Svenke

Anonym sa...

Utrolig at folk kan skylde på Palestina/hamas for denne nye konflikten! Hvordan skal en oppføre seg hvis man er murt inne på et så lite område, uten mat, drikke og medisiner? Skal man teppebombe et så tett befolket område, for de små ikke-ødeleggende rakettene? Bra at så mange møtte opp å støttet det palestinske folket! Fyrverkeri mot ambassaden? Ambassaden fortjener langt mer!

Så paradoksalt å høre folk som sier "send dem tilbake". Til hvor spør jeg? Israel har frarøvet disse menneskene deres land!

Anonym sa...

Dagbladet er blitt propagandamskin nr 1 i Norge for terrorist organisasjonen Hamas.Di hater Israel og det jødiske folk.Når man leser dagbladet så blir man i sjokk over hva di skriver.
Israel har retten på sin side !
Etter at di bygget muren ble det så å si slutt på selvmords bomberene,men det og skal være for godt for dem. Di burde skamme seg di som sier at muren bør rives ,når resultatet er nesten ingen selvmordsbomber lenger.
En ting er svært positivt opp i dette ,å det er at svært mange i Norge støtter Israel,selv om Dagbladet prøver å gi inntrykk av noe annet.Palestinerene ønsker ikke fred,di ønsker å fjerne Israel.Di gjør alt di kan for at verden skal gå i mot Israel.Hadde di ønsket fred,ville deres handle måte vært helt annerledes.
LEVE ISRAEL og DET JØDISKE FOLK !!! PS jeg ønsker også at palestinerene må leve å ha det godt , men di må slutte å terrorisere Israel!

Anonym sa...

Det er en ting jeg ikke forstår.
Det hevdes at de palestinske angrepene "måtte komme" her fordi Israel har stengt grensen for palestinerene.
Men har ikke Israel rett til å stenge grensene sine? Slik Norge har rett til å stenge sine?

Og Gaza grenser jo til Egypt også. Så hvorfor skyter ikke palestinerene mot Egypt også? Egypt har vel også stengt grensen sin til Gaza?

Kan noen forklare meg dette.
Det er noe som ikke henger på greip her.

Anonym sa...

Jødene Israels folk er gitt dette landet av Gud. Vår plikt som kristne troende er å støtte Guds plan og bekjempe Hamas og Satans vektere som søker å tvinge Guds barn i kne med sine grusomme raketter og selmordsbombere. Viu må støtte våre brødre i Israel i deres kamp mot Satans horder.

Anonym sa...

Det at folk skriver som kommentarer at jødene "alltid tror de har vært et bedre folk" "okkuperer" dere har ingen kompetanse for hva dere snakker om. Jeg har vært i Israel 3ganger nå. Om man drar dit er det tydelig hvem som fusker. Palestinerne lager fake nyheter som de selger til vesten. Jeg har sett det selv! De iscenesetter en nyhet og melker kua for alt den er verdt når de gir dette videre til vesten. Spesielt når de spiller på følelsene til folk med et bilde av feks en mann som bærer en blodig unge. Det er så mye propaganda nyheter, og dagbladet er verste sort til å fremme denne løgnen.

Det som skjer på Gaza er et tilfelle av arabere som bomber Israel og som ikke skjønner hva de har gjort for å fortjene konsekvensen av at Israel setter ned foten. Nok er nok!