fredag 8. april 2011

Straff som fortjent?

Så har FA i England bestemt seg, selv etter anke at Rooney skal får 2 kampers karantene for sin utblåsning foran kamera mot West Ham?.

Er straffen tåpelig? Var den nødvendig? Hvorfor nå?


Det finnes ikke tvil hos meg om at han burde vært straffet, men jeg er dog uenig med straffen. Han burde vært straffet med en heftig bot, gjerne en månedslønn for den del. Pengene kunne FA brukt til ett av sine mange 'gode' formål. Og kanskje fått ham til å gå i front for en kampanje som går på respekt for dommere og publikum i stedet?

Nå er han kanskje ikke det beste forbildet i henseende, men han hadde kanskje lært noe. Det er åpenbart at hans triade mot sine egne supportere under Fotball-VM i fjor ble 'oversett' siden han kunne være en viktig mann å ha med videre for England i Sør-Afrika.. Ganske selvmotsigende, i så fall å gi ham straff nå..

Det som jeg synes er åpenbart er at det virker som nevnte Rooney har følt hele verden har vært mot ham det siste året etter han ble skadet mot Bayern i fjorårets kvartfiale i CL.

Trøsten for være for Sir Alex og Rooney at de kan holde hverandre med selskap på tribunen, og at begge vil være uthvilt til neste ukes kamp mot Chelsea....


Gjelder VG sin sak.

Ingen kommentarer: