torsdag 7. april 2011

Straffer overlevende

Politiet varsler om at de kan straffeforfølge de overlevende etter snøscooter tragedien i Finmark.
Hvorfor - jeg mener hvorfor skal politiet gå til et slikt lavmål? De vet det, vi vet det - Politiet kommer aldri til å gjøre dette. Så hvorfor gidde å si noe slik?

Det viser bare skremselspropagandaen til staten her i Norge - hvordan statsansatte er lært opp. I dag skal ingen gå ut på tur alene, ingen skal på opplevelsestur, alle skal være a4.

Drit å dra! Vi må få lov til å gjøre noe uten at staten skal straffe oss.

Kilde VG

6 kommentarer:

Anonym sa...

Øh, det er vel helt vanlig at overlevende etter bilulykker blir anmeldt dersom det foreligger straffbare forhold?

Anonym sa...

Normalt Norsk politi tåler ikke kritik!
Truer du med å anmelde dem så er du anmeldt av dem på ett blunk..
Norge er Diktatur med politiet i spisen.

Anonym sa...

Når du kjører med en stjålet scooter må du regne med å bli straffeforfulgt!

Når du kjører uten førerkort må du regne med å bli straffeforfulgt!

Vanskeligere er det ikke !

Anonym sa...

er jo ikke sånn at de bare skal straffe overlevende, men de som hadde brutt loven! en annen ting er kanskje å tenke litt om at disse ungdomma kanskje har opplevd nok og blitt straffa? de(n) som kjørte uten førerkort kan få en bot, og så burde det være opptil eieren av scootern om han vil anmelde tyveriet. syns nå jeg da

Anonym sa...

I bygdenorge får det ofte følger om man kritiserer offentlige etater som politi, barnevern m.fl. Da kan man regne med å få en eller annen anmeldelse på seg og de lar deg gjerne vente lenge før de innkaller deg til forhør. Det er deres måte å si takk for sist. De har allverdens tid til å spille psykopatrollen. Saker blir omsider oftest henlagt, men du har fått øynene på deg. De finner ofte grunn til mistanke om straffbar handling med mulighet for bevisforspillelse. Slik kan de gjøre razzia i ditt hjem uten ransakningsordre. Har du våpen kan de komme for komme uanmeldt for å sjekke at det er innlåst i godkjent våpenskap. Trafikkontroller slipper du aldri forbi uten kontroll. Gamle øst-tysklands stasimetoder er ofte kopiert. Har selv opplevd slik personforfølgelse av et lensmanskontor i nord-norge. Slitsomt. Det var bare å flytte fra det distriktet.

Anonym sa...

Les artikkelen før du blogger da. Grunnen til at to av de overlevende blir straffeforfulgt er jo at de har brutt loven. Det er jo ikke slik at de blir straffeforfulgt for at de har kommet med kritikk. Den ene hadde en stjålet scooter og den andre kjørte uten førerbevis. Da må du nesten regne med å bli straffa.