onsdag 19. november 2008

Kan ikke bli skitnere

Oslo's vakre badesteder er truet av olja etter en grunnstøtning.

Barna frykter at badevannet blir skitnet til.

For det første så er det November, hvem bader?
For det andre så er det Oslo, kan det bli skitnere der?

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei - er du helt fjern? med en lekkasje på rundt 150 TONN olje og diesel - om jeg ikke tar helt feil er det mer enn november som er ødelagt som badetid... Slike utslipp som dette ødelegger fulgeliv og fisk, og badevannet vil være for forurenset til at det kan anbefales å bade der i flere år etterpå....

Anonym sa...

Da e heilt utruleg for ein krise de har fått i Oslofjorden. Tilltak blir satt i gang med da samme noko skjer der øst. Når slike ting skjer her på vestlandet, er me vant til at da går daga/ veker før noko blir gjort. og ja, me har me har fisk og fugla her vest og, men dåke østlendinger skrike alltid høgare. Dåke har vel kje hatt noko forlis sia Blusher gjekk ned under 2.verdskrig. Men lykke te med opprensking av badestrendene dåkas. Knskje dåke treng hjelp av ekspertise fra vest?

Anonym sa...

Siden dette skjedde i Oslo-området så er det selvsagt en gigantisk skandale. Skjer det et annet sted i landet blir det knapt nevnt.

Skulle nå badevannet bli ubrukelig kan da bare Oslo-fjertene ta en tur i hagen og klaske litt tennis. Om vinteren er det bare å sette seg i Jaguaren og skli en tur til Geilo eller Ustaoset for å kjøre litt slim-slam.