søndag 2. november 2008

Tror penger løser alt!

Krisen i Kongo minner mye om Rwanda sier Støre. Alle som har hatt historie vet hvordan det var i Rwanda.

Hvis noe av det Støre sier kan være bittelitt sant bør vi reagere nå! Rwanda var den største krisen i Afrika i moderne tid som ble håndtert på en katastrofal måte av "vesten".

Støre har selvsagt planen klar; gi 15 millioner kroner mer! Hvor i skauen skal disse pengen gå? Menneske i Kongo trenger da ikke penger nå! De trenger hjelp i form av humanitær omsorg.
Vi spør nå med engang ha en storstilt aksjon for å skape litt mer fokus på disse menneske isteden for hele oppmerksomheten på finanskrisen!

Du skal vel ikke gi en hundrings til da Støre? Kanskje den korrupte regjeringen kan kjøpe et gevær til nå som mer en 600 tusen mennesker er på flukt?

3 kommentarer:

Peder Ås sa...

Forsvaret kunne jo løst endel. Men det kan han ikke bruke penger på.

Unknown sa...

Nå skal jeg være STYGG..men jeg er dritt lei av AFRIKA..kan dem ikke bare få holde på. De har ødelagt alt som HVIT mann har bygget der nede over Genrasjoner..jaja.det var via Slaver..men det var da slutt for noen uker siden..og etter det har dem ikke hatt noe AVLING, ikke noen ting av noe..Nå dreper dem for fote igen, OG Norge(støre) løser dette via banken..Stakkars så naive..90% av di pengene går vel antagelig i feil lomme. MEN for verden gjør jo lille Norge masse da..Norge er som "mitt slott" men du får ikke se innsiden..Utad er det strøkent..
Faen..selg den nye Hyblen til Jens..den kostet jo bare 300 mill, var det ikke så...Nei da..sleng ut noen flere mill så vi Norske ser bra ut..Er så glad jeg har emigrert, men trist å se bak seg..TRIST SOM FAEN!! Trist det som skjer der nede også..MEN hva er FN til da..de er jo i andre land der ferre er drept, etc. Men jeg er snart slik at di kan holde på til dem har drept seg ferdig der nede..så bygge en helvets høy mur rundt dritten, og holde bermen der..NÅ etter dette MÅ Norge ta mer KvoteFlyktninger igjen..så fint da..De kommer nok til å trives di også..Verden er gal..slipp meg av..er noen snille.

Andreas sa...

Til Leif. Herregud for en ignorant og egoistisk person du er. Hvis du hadde fulgt med i timen så hadde du lest at pengene skal gå gjennom FNs sitt nødhjelpssystem.
Heldigvis finnes det mange mennesker som fortsatt har tro på et bedre Afrika og som faktisk har en solidaritet med sine medmennesker som bor der. Ingen som tvinger deg til å være her forresten, og det er slike som deg som skaper den sutrekulturen i Norge. Hiv deg av sier når jeg.