lørdag 8. november 2008

Media yngling

Knut er og blir medias yngling. Alt han sier og gjør blir vinklet positivt, dette har astronomi forreningen sett seg lei av. De vil også ha litt oppmerksomhet.

Så nå prøver astronomi forreningen sabotere Knut med oppslag som f.eks rot i økonomien.

Dette er vel kanskje en av grunnene at astronomer bør holde seg til en ting, nettopp astronomi.
De fremstår som noen klovner når sjalusien kommer krypende til korset.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Må si meg greit enig men det du sier her ja.

Anonym sa...

Definer "yngling". Tipper det er yndling du mener...

Ellers innen astronomiens verden kunne du kanskje ha nytte av å sette deg inn i arbeidet til "Astronomer mot orddeling", se http://folk.uio.no/tfredvik/amo/.

Anonym sa...

Bloggeren mener sikker YNDLIG. Og nei, jeg tror ikke Ødegaard er skyldig.

Anonym sa...

Flott at du uttaler deg om noe du aldeles ikke har forutsetninger om å vite noe om! Dette dreier seg ikke om sjalusi eller media, men om noe KJ har utført som styreleder. Det er to ulike debatter om KJ som går i media nå, ikke bland disse sammen. Please!

Anonym sa...

Hva er det du egentlig prøver å si? Er det kritikk av media fordi de vinkler alt positivt? Du ser jo forøvrig ut til å gjøre akkurat det samme selv, eller?

Hvorfor tror du det handler om sjalusi? Hva med at det tydligvis har vært ekstremt dårlig komunikasjon i et styre som var ledet av Knut. At et styre fungerer og at økonomien henger på greip er da først og fremst styreleders oppgave?

Forøvrig vil jeg legge til at Knut har gjort en formidabel jobb med å engasjere folk for astronomi, men det kan jo også virke som om det har gått litt vel raskt i svingene til tider...

Anonym sa...

Makan til holdning i dette landet da! Janteloven lenge leve! Dusteland med dustefolk! Den derre gutteklubben astroettellerannet,må gå og legge seg! Sjalu og jante og og og og..... Fælt egentlig...

Anonym sa...

Astronomi-styret består av smålige, skrudde,inntørka og illeluktende gubber fra langt oppi gol som ikke en gang vet forskjellen mellom deo-stick og ski-smøring. Selvfølgelig blir de sjalu og sure når de møter en som KJ som er engasjert og har gode sosiale antenner og klarer å skape oppmerksomhet rundt astronomi på den måten han har gjort. De burde sjekke medlemstallene før og etter at KJ joinet den smålige klubben deres. Jeg blir kvalm. Det er på tide at nordmenn oppgir sin smålighet over at andre får oppmerksomhet eller lykkes.

Anonym sa...

Jeg er ihvertfall helt klart imot all denne ynglingen på Universitetet i Oslo. Er det noe vi IKKE trenger, så er det flere av den sorten der. SEND DEM HJEM!

Anonym sa...

"Du fåkke leke mer i vårres gård, vi vikke leike med deg mer"

Misunnelsen er sterkere enn kjønnsdrifta, sies det.

Også blandt neandertalerne ved uio og nas. Kritikken fra "kollegaer" slår tilbake på dem selv.

Ta det med ro, Ødegard. Du har ca.95% av folket bak deg.

Runar sa...

Er det ikke slik at 5% av norges befolkning har IQ over 140?